Фондация „Елизабет Костова“
07 Април 2019 | 15:31

Созополски семинари по творческо писане и СтолицаЛитература 2019: обявени резултати!

Фондация "Елизабет Костова" има удоволствието да съобщи имената на селектираните участници и на кандидатите, включени в краткия списък, в конкурса за участие в дванайсетото годишно издание на Созополските семинари (13-17 юни 2019) и единайсетото годишно издание на програмата СтолицаЛитература (18-19 юни 2019). 

АНГЛОЕЗИЧНА ГРУПА:
  • СЕЛЕКТИРАНИ УЧАСТНИЦИ: Айрил Фалк, Карън Аутън, Карън Паркман, Мария Рева, Мелиса Уан.
  • КАНДИДАТИ В КРАТЪК СПИСЪК: Бет Фенъли, Сандра Джаксън-Опоку, Уилям Ших.
БЪЛГАРОЕЗИЧНА ГРУПА:
  • СЕЛЕКТИРАНИ УЧАСТНИЦИ: Албена Шкодрова, Александър Христов, Йоанна Елми, Мария Македонска, Станислава Славова-Петкова.
  • КАНДИДАТИ В КРАТЪК СПИСЪК: Антония Антонова, Спас Христов.
Членове на тазгодишното жури бяха: Андрю Коуан, Кели Луче, Майкъл Хинкен (англоезична група); Виргиния Захариева, Евгени Черепов (българоезична група).

Фондация "Елизабет Костова" благодари на всички кандидати, участвали в конкурса!

Дванайсетото издание на Созополските семинари по творческо писане (2019) на Фондация "Елизабет Костова" ще бъде осъществено с подкрепа от Фондация "Америка за България" и Луис Рот Ендаумънт.
Единайсетото издание на програмата СтолицаЛитература (2019) на Фондация "Елизабет Костова" ще бъде осъществено с подкрепа от Фондация "Америка за България" и Столична община. Проектът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.

Copyright © 2007 - 2021 · Фондация „Елизабет Костова“ · Всички права запазени

Абонирайте се за електронния ни бюлетинСледвайте ни