Фондация „Елизабет Костова“
07 Април 2019 | 17:22

СПА се завръща с ново издание в София и гостува на Пловдив 2019! Присъединете се към нас от 15 до 25 април 2019!

СПА (София поетически анимирана) е интердисциплинарна мини-резиденция, която събира писатели от различни европейски държави с музиканти и визуални артисти. В света на СПА, Европа е по-голяма от Европейския съюз, а литературата е източник на вдъхновение за други изкуства.

СПА 2019 представя Владимир Мартиновски (Северна Македония), Димитър Шопов (България), Еди Попи (Норвегия), Иван Димитров (България), Роб Дойл (Ирландия), Росен Захариев (България) и Христос Иконому (Гърция).

Задълбочете се: уебсайт на ФЕК и социални медии: Facebook и Twitter.

Следвайте ни: #SPA, #EKF, #Plovdiv2019.

Посетете отворените събития в София и Пловдив! 
 
СПА (София поетически анимирана) е идеен проект на Фондация "Елизабет Костова", създаден през 2014 г., в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен район в конкурса за Европейска столица на културата през 2019 г.

Проектът се реализира в сътрудничество с Галерия "Структура", Фондация "Прочети София", 22. СЕУ "Георги Раковски" (София) и ЕГ "Иван Вазов" (Пловдив).

Проектът е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Проектът е финансиран от Програма "Култура" на Столична община. Проектът се осъществява с подкрепата на Посолството на Ирландия в София, България.
Copyright © 2007 - 2023 · Фондация „Елизабет Костова“ · Всички права запазени

Абонирайте се за електронния ни бюлетинСледвайте ни